Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen yıl sonu gösterisinde hünerlerini sergileyen minikler büyük alkış aldılar.
Yaşları 4-12 arasında değişen bale öğrencilerinin muhteşem performansıyla başlayan program, kursiyerlerin solo gösterileri ile devam etti. Sekiz ay süresince aldıkları eğitimin sonunda öğrendikleri figürleri büyük başarı ile sergileyen minik bale öğrencileri misafirlerden büyük alkış topladı. Zumba, Tango, Counrty Dance, Aerobik Jimnastik, Step Aerobik ve Hip-hop gösterisi yapan öğrenciler, kaliteli bir eğitimle kısa sürede neler yapılabileceğini gözler önüne serdi. Program, hazırlanan özel koreografi ile izleyenlere unutulmaz anlar yaşatan tango gösterisi ile sona erdi.
Büyük ilgi ile takip edilen programın başlangıcında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, çocukların kısa bir eğitimden sonra geldiği aşamayı hep birlikte izleyeceklerini söyledi. Başkan Kurt, “Ben Odunpazarı Belediyesinin, çocukları ve kadınları mutlu etmek için 24 saat emrinizde olduğunu söylemekten gurur duyuyorum. Her yaptığımız işte öncelik çocuklarındır. Bundan sonra yapacağımız her işte yine öncelik çocuklarımızın olacak. Şu anda burada izleyeceğimiz gösteriler sizleri de gururlandıracaktır buna inanıyorum” dedi.
Çocukların çok daha iyi koşullarda eğitileceğini vurgulayan Başkan Kurt, “Bundan sonraki dönemde çok daha iyi koşullarla çocuklarımızı eğitmeye çalışacağız. Ama bu yetmez. Önümüzdeki yaz sezonundan itibaren kadınlarımızı da mahallelerde, bu sporları yapar hale getirecek bir organizasyon içine girmeye çalışıyoruz. Bu gösteriyi izlemeniz yararlı olur. Sporu halkla birlikte yapmak, sporu halka yaymak temel amacımız. Bu konuda Odunpazarı Belediyesi zamanla çok farklı bir noktaya gelecek” ifadelerine yer verdi.
Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un yanı sıra veliler ve çok sayıda sanatsever katıldı.