Türkiye Yeşilay Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun tarafından Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ziyaret edilerek teşekkür belgesi verildi.

Manisa Yeşilay Cemiyeti’nin 01-07 Mart Yeşilay Haftası etkinliklerine katkı sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretleri sürüyor. Yeşilay Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Bağımlılıkla mücadele konusunda yapmış oldukları projelerden dolayı kendilerine teşekkür eden Türkiye Yeşilay Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun, “Her yıl düzenlemiş olduğumuz Yeşilay haftası ve bağımlılıkla mücadele konusunda bu yıl daha verimli işler yaptık. Bu konuda katkılarını bizlerden esirgemeyen Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’e teşekkür ediyoruz” dedi. Daha sonra da Öztürk’e teşekkür belgesi takdim etti.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk de sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yeşilay Cemiyeti tarafından yapılacak tüm etkinliklerde gereken desteği sağlayacaklarını ve her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.