Ülke Medya Derneği Başkanı Aydın Tufan, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e başarılı hizmetlerinden dolayı Şeref Beratı takdim etti.
Ülke Medya Derneği Başkanı Gazeteci Aydın Tufan ve beraberindeki heyet, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i ziyaret etti. Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı Ülke Medya Derneği adına Selçuk Çetin’e teşekkür eden Tufan, Şeref Beratı’nı takdim etti. Ülke Medya Derneği Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar ile hazırlanan Şeref Beratı’nda şu ifadelere yer verildi:
“Bugüne kadarki yaşamınızı ülkeye görev aşkı ile bıkıp usanmadan büyük bir mücadele örneği ile geçirdiniz. Yerel yönetim alanında takdire şayan çalışmalarınızın devam ettiğini müşahede ediyoruz. Bu vesile ile yönetim kurulumuzun 22.12.2014 tarih ve 17 nolu kararı ile Şeref Beratı’na layık görüldünüz. Başarılarınızın devamını diler, sağlık mutluluk dolu günler dileriz.”
Şeref Beratı’nı kabul eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, “Hem ilçemiz için hem de ülkemiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu anlamlı ziyaretten dolayı heyete teşekkür ediyorum” dedi.