Medicana Konya Hastanesi, Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı’na bir yıllık sağlık sponsoru oldu.

Selçuklu Belediyesi Uluslulararası Spor Salonu’nda düzenlenen imza töreninde konuşan Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ziya Yalçınkaya, “Selçuklu Belediyesi desteğiyle kurulan Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden bir tanesi. Tabi bu yıl basketbolla ilgili bir planlama yaptık. Takımımız şu anda birinci ligde. İlk dört hafta geçildi, dört hafta boyunca oynadığımız tüm maçlarda kazandık. Takımımız gayet iyi bir şekilde gidiyor. Güçlü olan bu takımımız sağlık hizmetleri ile ilgili olarak da Türkiye’nin en büyük sağlık gruplarından Medicana grubun Konya’daki bulunan hastanesiyle bir sağlık sponsorluğu anlaşması yapmak üzere. Biz tabi arzu etmiyoruz oyuncularımızın sakatlanmasını ama ihtiyaç duyduğumuz zaman da güçlü, etkili bir sağlık grubundan hizmet almak istiyoruz. Dolayısıyla Medicana Konya Hastanesi desteklerini fazlasıyla verecek. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı

Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Lütfi Şimşek ise, “Selçuklu Belediye Spor’un basketbol takımının sağlık sponsorluğunu üstlenmiş olmak bizi de çok mutlu ediyor. Başkanımın dediği gibi Türkiye’nin en büyük spor kulübüsünüz. Biz de gerçekten Türkiye’nin en etkili sağlık gruplarından bir tanesiyiz. Böyle birbirimizi iyi bulduk, güzel bir buluşma oldu. Tabi alt yapısı güçlü olan hastanelere spor kulüplerin de şehirlerin de ihtiyacı olur, biz öyle bir hastaneyiz. Gönül arzu eder ki, hiçbir sporcumuzun ayağı sürçmesin, başına bir şey gelmesin, ama illaki bir gün lazım olabilir. İşte o gün lazım olduğunda sporcularımızın ya da rakip sporcuların burada başına bir şey geldiği zamanlarda başka bir şehir aramasınlar, burada kendi evlerinde tedavileri mümkün olsun. Sadece tedavi değil biliyorsunuz, bunların rutin muayeneleri, lisansları gibi şeylerde de kapı kapı gezilmesin. Bu anlamda biz takımımızı da yürekten destekliyoruz. Sadece sağlık sponsoru değil, ilgili takipçisi olduk bugüne kadar, bundan sonrada olacağız” diye konuştu.

İmza töreninin sonunda Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ziya Yalçınkaya, Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Lütfi Şimşek’e forma hediye etti.