SAADET PARTİSİ SAMSUN İL BAŞKANLIĞI SEÇİME HAZIRLANIYOR

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı Ağustos Ayı İl Divan Toplantısı partililerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Atakum ilçesindeki Alanlı piknik alanında gerçekleştirilen programda, genel gündem ve yaklaşan seçim öncesi izlenecek yol haritası hakkında durum değerlendirmesi yapıldı.  

REFAH VE HUZUR VURGUSU

Toplantıya katılan Saadet Partisi Avrupa MKYK üyesi İbrahim Gümüşoğlu, ülke ve vatandaşların menfaatine çalıştıklarını belirterek, “Biz Saadet Partisi olarak her zaman üretimin ve üreticinin yanında olduk ve adaylarımızı hep buna göre seçtik. Rahmetli Erbakan hocamız bu ülkede ne zaman iktidar olsa bu ülkeyi refaha ulaştıracak adımlar attı ve bizler de Milli Görüşçüler olarak bu yoldan hiç çıkmadık. Şu an 6’lı masada yer alıyoruz ve yine ülke ve millet menfaatine olacak çalışmalarımız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 2023 seçimlerinde iktidara geldiğimizde bu ülke adına refah ve huzur adına da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

"GÜÇLÜ TÜRKİYE'Yİ İNŞA EDECEĞİZ"

Seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen ise şunları söyledi; “Saadet Partisi olarak geçtiğimiz haftalarda genel merkezimizde yaptığımız toplantılarla seçim çalışmalarımıza başladık. Biz 2023 seçimlerinde iktidara geldiğimizde 6’lı masada etkin olarak rol alarak yeniden güçlü Türkiye’nin inşası için çalışacağız. Bizler mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak insanlarımıza ulaşıyoruz ve sorunun çözümü için yapılacakları anlatıyoruz. Çarşamba ve Bafra ve Çukurova ovaları tüm dünyaya yetecek mahsulü üretebilir. Biz bize yetmek dışında dünyaya da yetebiliriz. Bunu geçmiş yıllarda dünyaya gösterdik ve yine göstereceğiz. İnşallah 2023 seçimlerinden sonra da bu anlattığımız projelerimizi hayata geçireceğiz. Biz dışa bağımlı değil dışarının bize bağımlı olduğu güçlü Türkiye’yi inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.