Günümüzde kitaplara ulaşmanın internet vasıtası ile çok daha kolay olduğu belirtildi.
kitapburada.com sitesi 1.000.000 kitap stoku ile oldukça iddialı bir hizmet sunuyor. Geniş bir kitap yelpazesine sahip olan kitapburada.com’da tarihten araştırmaya, romandan hikayeye her türden kitaba rahatlıkla ulaşabilmek mümkün.
kitapburada.com sitesi yetkilileri, son dönemlerde internetten alışverişlerde müşterilerin mağdur olduklarını belirterek; “Müşteriler kargolarını teslim alırken hasarsız aldığından emin olsun. Teslim aldıktan sonra kargo şirketinin sorumluluğu kalktığından ürünle ilgili bir problem olduğunu gördüklerinde kargo firmasına tutanak hazırlatarak kargoyu teslim almamalılar” şeklinde uyarılarda bulundu.
kitapburada.com da tüm siparişlerini, diğer firmalar gibi yasaların gerektirdiği şekilde irsaliyeli fatura eşliğinde teslim ediliyor. kitapburada.com da fiyat ve sistem hatalarından meydana gelen yanlışlıklarından müşteriyi değil siteyi sorumlu tutuyor. Müşterilerine hızlı ve sorunsuz hizmeti ilke edinen kitapburada.com sitesi Türkiye’nin en hızlı ve kapsamlı sitesi olmayı hedefliyor.