Haftada en az 4 mahallede halk günü düzenleyerek gittiği mahallenin sorunlarını dinleyip çözüm bulan Başkan Zeydan Karalar, Gürselpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Göreve geldiği günden bu yana ilçede bulunan 96 mahalleyi tek tek gezip halk ile binlikte sorunlara çözüm bulan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gürselpaşa kapalı semt pazarında mahalle halkı ile bir araya gelerek sorunları dinledi. Yanına başkan yardımcıları ve birim müdürlerinde alan Başkan Karalar, halkala iç içe olmaya devam edeceklerini söyledi. Karalar, “Gürselpaşa önemli bir mahalle ben sizin eniştenizim benim hanım burada öğretmenlik yapıyor. Bu mahalle bizim toplantı yaptığımız 40. mahalle. Mahalleye inip kadınlarımızı çocuklarımızı, mahalle sakinlerini dinliyoruz. Yapacağımız şeyleri söylüyoruz, yapamayacağımızı söylemiyoruz, söylediğimizi de yapıyoruz. Bizim buraya geliş amacımız; mahallenin sorunları yerinde görmek. Vatandaşlarımız bir aile ortamında, ben sizin başkanınız değil bir kardeşinizim” ifadelerini kullandı.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar konuşmasının ardından mahalle halkından gelen sorunları dinledi ve birim müdürlerine not aldırarak sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması talimatını verdi. Başkan Karalar, başkan yardımcıları ve birim müdürleri daha sonra mahalleyi gezdi.
Bu arada, Seyhan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen portakal suyu dağıtımı da halk günü toplantısından sonra yapıldı.