Samsun'da karne günü evlerinin 4. katındaki pencereden yere düşen lise öğrencisi olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi olarak olay yerine gelen öğretmen olan baba ile bankacı annenin feryatları yürekleri dağladı.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ FARKETTİ

İddiaya göre İlkadım İlçesisi Bahçelievler Mahallesi'nde saat 08.30 sıralarında meydana gelen olayda lise 11. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki  Kartal Emir Uludağ  evlerinin 4. katındaki pencereden yere düştü. Saat 08.30 gibi büyük bir gürültü duyan komşular önce ne olduğunu anlamadı. Daha sonra  iddiaya göre  saat 10.00 sıralarında apartmana gelen temizlik görevlisi kadın arka bahçesinde  Uludağ'ı yerde yüzüstü yatar halde fark ederek komşulardan yardım istedi. Olay polise ve sağlık ekiplerine haber verildi.

AİLENİN TEK ÇOCUĞUYDU

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kartal Emir Uludağ'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Sabah işe giden öğretnmen baba Serdal Uludağ ile bankacı anne Ayten Uludağ acı haberi iş yerinde aldı. Ailenin tek çocuğu olduğu öğrenilen Kartal Emir Uludağ'ın ölümü komşuları da gözyaşına boğdu. Uludağ'ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

FERYATLAR YÜREK DAĞLADI

Olay yerine gelen baba ile annenin feryatları yürekleri dağladı. Baygınlık geçiren anne sedye ile ambulansa taşındı ve ilk müdahalesi ambulansta yapıldı.

DERSLERİNDE ÇOK BAŞARILI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Karne günüde can veren lise 11. sınıf öğrencisi Kartal Emir Uludağ'ın kentte özel bir okulda okuduğu başarılı bir öğrenci olduğu ve önümüzdeki yıl üniversite sınavı için hazırlık yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dilber BAHADIR, Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.