Açıldığı günden bu yana, bir çok ulusal ve uluslararası turunvaya ev sahipliği yapan İlkadım Okçuluk Tesisleri, 9-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Süper Minikler Türkiye okçuluk Turnuvası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

SAMSUN'DAN 65 SPORCU
9-12 yaş arası minik sporcuların yarışacağı turnuvaya, yaklaşık bin sporcunun katılım göstermesi bekleniyor. Bir çok turnuvaya ev sahibi konumunda katılan ve elde ettiği derecelerle adından sıkça söz ettiren Samsun Kuzey Okçuluk Kulübü, bu turnuvaya da 65 sporcuyla katılarak, derece elde etmek için müsabakalarda kıyasıya rekabete girecek.

'REKORUMUZU EGALE EDECEĞİZ'
Böyle bir turnuvanın daha ev sahibi kulüp olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kuzey Okçuluk Kulübü Başkanı Ramazan Can Adem, "Turnuvaya Türkiye'nin her yerinden bine yakın sporcu katılacak. Biz de kulüp olarak 65 sporcumuzla yarışacağız ve turnuvadan derece elde etmeye çalışacağız. Geçtiğimiz sezonki süper miniklerde, Türkiye rekorunu kırmıştık. Bu sefer kendi rekorumuzu egale etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haber:Kenan KAYA