ARNHEM (AA) - Trabzonspor Kulübü'nün anlaşmaya vardığı Lazio'nun sağ bek oyuncusu Pedro Luis Cavanda, bordo-mavili takımın Hollanda kampına katıldı.

Kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda'nın Renkum kasabasında kamp yapan bordo-mavili takımın, Belçika 2. Lig ekibi White Star ile oynadığı maç öncesi transfer çalışmalarına ilişkin basın mensuplarına bilgi verdi.

Hurma, Lazio Kulübü ile daha önce anlaşmaya vardıkları Cavanda'nın kendisiyle de prensipte anlaştıklarını belirterek, "Cavanda kampımıza katıldı. Şu an otelde.Yarın bizimle Trabzon'a dönecek" dedi.

Demokratik Kongo asıllı Belçikalı futbolcunun Trabzon'da sağlık kontrolünden geçeceğini ifade eden Hurma, "Sağlık kontrolünden sonra gerekli açıklamaları yaparak sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.

Bir stoper ve forvet transferi daha yapacaklarını ifade eden Hurma, kaleci transferini de düşündüklerini kaydetti.

 

- Kamp yeri netleşiyor

 

Süleyman Hurma, yurt dışı ikinci etap kamp çalışmalarının nerede yapılacağının büyük olasılıkla yarın netleşeceğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Lüksemburg'un Diffardenge 03 takımı ile 23 Temmuz'da deplasmanda karşılaşacaklarını dile getiren Hurma, "Bu nedenle Lüksemburg'a yakın bir yerde kamp yapmayı planlıyoruz. Yarın bu bölgede kamp yeri bakacağız ve ona göre net bir karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.