Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Genel Merkezi ’istişare toplantısı’ Afyonkarahisar’da yapıldı.
Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen geleneksel istişare toplantısına Türkiye’nin dört bir yanından şehit aileleri ve gaziler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, derneğin çalışmalarına Afyonkarahisar’daki kurum ve kuruluşların büyük destek olduğunu söyledi. Kumartaşlı, "Bizler Cumhuriyetin kurulduğu toprakların yetiştirdiği evlatlar olarak terör örgütünün yaptığı eylemlere, saldırılara karşı kesinlikle yılmayacağız. Bu mücadele kanımızın son damlasına kadar devam edecek. Gerekirse gaziler ve şehit aileleri olarak bu mücadelede bizlerde varız. Tüm resmi kurumlarımızla sorunlarımıza birlikte çözüm buluyoruz. Biz Afyonkarahisar’da Şehit Aileleri olarak pozitif ayrımcılığı yaşıyoruz. Dernek binamızın oluşmasında yine Valiliğimiz, Belediye Başkanımız, Garnizon Komutanlığımızın sonsuz katkıları var. İşadamı Galip Şanlı Bey’in derneğimizin düzenlenmesinde katkıları ve emekleri büyüktür. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Geleneksel hale getirdikleri bu toplantılarda amaçlarının şubeler arasındaki dayanışmayı sağlama olduğuna dikkat çeken Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hülya Durmaz ise Afyonkarahisar’da derneğe destekçi olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
Toplantı sonunda Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Genel Merkezi tarafından Vali Yardımcısı Kamil Kıcırlıoğlu’na, Garnizon Komutan Vekili İkmal Albay Ali İhsan İmre’ye, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu’ya, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel’e, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer’e ve işadamı Galip Şanlı’ya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.