KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden  Kardemir Karabükspor'da, kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'i ziyaret etti.

Kulüp başkanı Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milletvekilliği seçimlerinin ardından Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin'e çalışmaları hakkında bilgiler verdiğini anlatan Tankut, "Kardemir Karabükspor'un ve kentin geleceği için fikir alışverişinde bulunduk. Kulübün tesisleşme konuları ele aldı. Şirinevler bölgesine hastane için planlanan 150 yatak kapasiteli bina için Çamlık sahamız isteniyor. Bize yer bulunması halinde şehrin önünü açmak için çamlık sahasını Sağlık Bakanlığına devretmeye hazırız. Bu noktada Mehmet Ali Şahin bizlere gerekli desteği vereceğini söyledi. Arazi ve hastaneyle ilgili çalışmalar hızla devam edecek" diye konuştu.

Başkan Tankut, Şahin'e forma hediye ettikten sonra TBMM İdari Amiri Salim Uslu ve AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal'ı da ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiklerini kaydetti.