Konya Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Cem Zorlu, Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi makamında ziyaret etti.
AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu Cihanbeyli’de çeşitli mahallelerde ve ilçe teşkilatındaki ziyaretlerin ardından, AK Parti Cihanbeyli İlçe Koordinatörü Fatih Ceylan, AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun ve AK Parti ilçe yönetimi ile beraber Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi ziyaret etti.
Cihanbeyli Belediyesi’nin Beyaz Masa ile birlikte Hizmet ağının daha kaliteli ve yerinde çözüm üreteceğine inanan AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Belediye Başkanı Mehmet Kale’den projeler hakkında bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için girişimlerin olduğunu ifade ederek bu proje için Zorlu’dan destek sözü aldı. Kuzey Kop Projesinin sadece Cihanbeyli’nin değil Konya’nın da sorunu olduğunu ifade eden Başkan Kale, bu önemli projenin hayata geçirilmesi için yoğun mesai harcadıklarını, gerek Konya gerekse Cihanbeyli için mesai gözetmeksizin çalıştıklarını söyledi.
Cihanbeyli, Kulu, Sarayönü ve Kadınhanı hattı Doğal Gaz Projesinin hayata geçirilmesi ile ilgili AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ve Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale bilgi alışverişinde bulundu.
Cem Zorlu gerekli desteğin verileceğini ve diğer Konya Milletvekilleri ile istişare içinde olacaklarını ifade etti.