Ceylanpınar Belediyesi, ilçede engelli, yaşlı, hasta olan ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına 2 adet akülü ve 6 adet normal tekerlekli sandalye vatandaşların hizmetine sundu.
Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde verilen hizmetler arasında yer alan tekerlekli sandalye desteği, yürüyemeyen yaşlı ve hasta vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Hidayet Dik, müracaat eden yaşlı ve hasta vatandaşlara hizmet sunduklarını belirterek, 2015 yılında müracaat eden 8 Ceylanpınarlı vatandaşa bu konuda destek sağladıklarını kaydetti. Engelli, hasta ve yaşlılara tekerlekli sandalye desteği dışında geniş bir yelpazede hizmet sağladıklarını belirten Dik, “Belediyemizin şefkat elini belediye sınırları içindeki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızı toplumsal fayda üreten önemli projeleri hayata geçiren Ceylanpınar Belediyesi’nin yetkilisi olarak gerçekleştiriyoruz” dedi.
Bu kapsamda Ceylanpınar Belediyesi, yaptığı örnek çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, ilçede ikamet eden engelli, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye etti. Engelsiz bir Ceylanpınar hedefleyen ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, “Engelli kardeşlerimizin sorunu bizim sorunumuzdur. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz” dedi.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından bedensel engelli Erhan Aydınalp’a Akülü Tekerlekli Sandalyesi teslim edildi. Teslim sırasında duygulandığı gözlenen Aydınalp, “Sayın Başkanımız Menderes Atilla ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Şu an yaşadığım mutluluğu anlatamam” diye konuştu.