Manisa Süper Amatör Küme’de mücadele eden Salihli Belediyespor dış transferde Harun Türkyılmaz ve Savaş Metin ile anlaşmaya varırken iç transferde ise Onur Baysal ve Doğan Özdemir ile de sözleşme yeniledi.
Salihli Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Salihli Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Gürsel ve Futbol Şube Sorumlusu Murat Şahin ile bir araya gelen oyuncular kendilerini yeşil-beyazlı yapan imzaları attılar.
Salihli Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Gürsel imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, anlaşmaya vardıkları 4 oyuncunun da Salihli Belediyespor’dan yetiştiğini belirterek, ”Transferlerimiz planlanan şekilde devam ediyor. Harun ve Savaş’ın yeniden takıma dönmesinden dolayı mutluyuz. İç transferde yeniden anlaşmaya vardığımız oyuncularımız Onur ve Doğan ile yeni sezonda da birlikte olacağız. Sözleşme imzaladığımız 4 oyuncunun takıma güç katacağına inanıyoruz. Salihli Belediyespor’un başarılı olması için gereken çabayı hep birlikte göstereceğiz” dedi.
Yeni transferler Harun ve Savaş da Salihli Belediyespor’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, Salihli Belediyespor’u hak ettiği yerlere getirmek istediklerini, camianın çok iyi yerleri hak ettiğini ve bu sebeple takımın başarıya ulaşması için ellerinden gelen çabayı sonuna kadar gösterip mücadele edeceklerini söylediler.
Ayrıca yeni transferlerden Harun Türkyılmaz’ın daha önce Vestel Manisa Paf Takımı, Kastamonu (3.lig), Aydın (3.lig), Uşak Belediyespor (Bal), Bigadiç’de (süper amatör) forma giydiği, bir diğer yeni transfer Savaş Metin’in ise Süper Amatör Küme ekiplerinden Bozdoğan, Aydın 1923 ve Aydın Merkez Yeniköy takımlarında forma giydiği belirtildi.