PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor’da gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında anlaşmaya varılan orta saha oyuncusu Yusuf Akyel ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.
19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nde kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan 1,5 yıllık sözleşmeyi imzalayan Yusuf Akyel, Manisaspor gibi geçmişinde şampiyonluklar bulunan bir camianın bir ferdi olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını dile getirdi. Akyel, “Manisaspor’a transferimin gerçekleşmesinde başta başkanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Diğer takım arkadaşlarım gibi ben de Manisaspor’un başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağım” dedi.
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, imzaların atılmasının ardından yaptığı konuşmada Hüsnü Başkurt ve Şaban Genişyürek’in ardından Yusuf Akyel ile de resmi sözleşme imzaladıklarını ifade ederek, “Transfer çalışmalarımıza planladığımız şekilde devam ediyoruz. Yusuf’un aramıza katılmasıyla daha da güçlü bir ekip olduk. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Taraftarımız sezonun ikinci yarısında heyecan duyacakları bir takım izleyecekler” diye konuştu.
23 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Akyel, Konya Şekerspor, Anadolu Selçukluspor, Adana Demirspor ve en son Altınordu formalarını giymişti.