Vali Ali Fidan, Yığılca Belediyesi tarafından hafta sonu Yığılca Şehir Parkında gerçekleştirilen Ramazan etkinliği çerçevesinde düzenlenen iftar programına katıldı.
Yığılca Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına Vali Ali Fidan, Ak Parti Milletvekilleri Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, Eski Milletvekili İbrahim Korkmaz, Başsavcı Kamil Erkut Güre, Başsavcı Vekili Ahmet Altun, İl Jandarma Alay Komutanı Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, diğer protokol ve vatandaşlar katıldı.
Akşam ezanın okunması ile oruçlar dualarla açılırken, başlayan İftar programında canlı olarak tasavvuf musikisi ve ilahi dinletisi gerçekleştirildi.
Vali Fidan, iftar programından yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğe vurgu yapıp, katılımcıların Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutladı.
Fidan, “Bu akşam güzel Yığılca İlçemizde vefakar çalışkan vatanperver Yığılcalı hemşerilerimizle beraber olduk kalabalık bir ortamda ramazanın güzelliğini paylaştık. İnşallah bu ramazanlar hürmetine birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz hep böyle daim olur. Sürekli birlik beraberlik içinde oluruz. Birlik ve beraberliğimiz daha da pekişir. İftarın organizasyonunda emeği geçenlere, başta Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kaymakamımızla birlikte bu ilçede uyumlu bir çalışma gösterdiler. Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Değerli Yığılcalılar şimdiden Kadir Gecenizi ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum Allah’a emanet olunuz” İfadelerinde bulundu
Vali Ali Fidan iftar sonrası cami cemaati ile bir süre sohbet edip, Yığılca Şehir parkında iftar sonrası ilahi sanatçısı Sedat Uçan’ın ilahi dinletisini dinledi.