SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi, geleneksel toplu iftar programı kapsamında Ayvacık ilçesinde vatandaşlara iftar verdi.

Ayvacık Belediyesi Pazar yerinde verilen iftarda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşlarla tek tek selamlaştı.

Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Yılmaz, birlikte iftar yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, “İftar yemeği davetimize bizi kırmayarak icabet eden ve aynı masa etrafında bizimle oruç açan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ramazan demek, birlik ve beraberlik demektir. Ramazan, sizler olursanız güzel oluyor. Katılımlarınızdan dolayı çok mutlu oldum. Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramı’nızı şimdiden kutluyorum. Rabbim dualarınızı ve orucunuzu kabul etsin. İnşallah seneye de tekrar bir araya geliriz" dedi.

 İftara Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ve vatandaşlar katıldı.