Trabzon DSİ 22. Bölge Müdürü Mahmut Berber, Görele Belediye Başkanı Tolga Erner’e yaptığı ziyarette ilçeye yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi.
Trabzon Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürü Mahmut Berber, Görele’ye gelerek, Belediye Başkanı Tolga Erener’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan ve Giresun İl Meclis Üyesi Şengül Şahin de bulunurken, DSİ’nin Trabzon ve Giresun il genelinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili olarak Belediye Başkanı Erener ile detaylı bir şekilde bilgi alışverişinde bulundu.
Başkan Erener, Trabzon DSİ 22. Bölge Müdürü Mahmut Berber’den Görele’ye yapılacak hizmetler hakkında bilgi vererek destek sözü istedi. Berber’e yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Erener ise, DSİ’nin gerçekleştirdiği çalışmaların önemine dikkat çekerken, “Türkiye’nin en yaşanılabilir şehirlerinden biri olan Giresun’un bu başarıyı elde etmesinde tüm kamu kurumları gibi DSİ’nin de çok önemli katkıları var. Sayın Mahmut Berber’in bu görevde Trabzon ve bölge illerine üst düzey katkı vereceğine olan inancım tamdır. Ben tekrar kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kendisinin ilçemizi ziyaret etmesi bizleri ayrıca memnun etmiştir” dedi.