Devrek’te faaliyette bulunan Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen sabah protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Devrek Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından Öğretmenevinde düzenlenen sabah kahvaltısında protokol ve vatandaşlar bir araya gelerek Okul Aile Birliği’ne destek vermenin örneğini sergilediler.
Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, Gazi Ortaokulu Müdürü Sebahattin Ernağan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Özmen, AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı ve çok davetlinin katıldığı organizasyonla ilgili bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Duygu Özmekik,” Öncelikle davetimize iştirak eden başta ilçe protokolü ile ve uzaktan yakından gelerek bizlere destek veren tüm katılmacılara teşekkürlerimi sunuyorum. Burada davetlilerimizin desteği sayesinde elde edeceğimiz gelir ile okulumuzun çeşitli ihtiyaçlarında kullanılmak için harcama yapılacaktır” diye konuştu.