AFYONKARAHİSAR'da kamp yapan PTT 1'inci Lig ekiplerinden Giresunspor ile Kardemir Karabükspor, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Giresunspor her iki yarıda attığı gollerle Kardemir Karabükspor'u 2-0 yendi.
Giresunspor'da teknik direktör Sefer Yılmaz ilk 11'de; Eser- Rızvan, Hüsamettin, Dudu, Özgür, Cihan Can, Rıdvan, Arif, Abdulaziz, Herve ve Abdul Basit Adam'ı tercih etti.
Kardemir Karabükspor ise Hüseyin Kalpar yönetiminde tamamen yerli ve genç oyunculardan oluşan bir kadroyla sahada yer aldı. Kalpar; Ercüment- İzzet, Mert Mehmet, Enes, Bekir, Onur, Alpay, Selim, Emirhan ve Umut'tan oluşan 11'i sahaya sürdü.
Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta Giresunspor, rakibine karşı daha atak bir oyun ortaya koydu. Tecrübeli oyuncularıyla daha etkili olan yeşil siyahlı ekip, ilk golü bulan taraf oldu. 37'nci dakikada gelişen atakta Giresunspor'un yeni transferi Ganalı forvet Abdul Basit Adam, topu ağlarla buluşturdu: 1-0.
İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarı da orta alanda geçti. Giresunspor yaptığı değişikliklerle takımı büyük oranda yenilerken, Kardemir Karabükspor tek oyuncu değiştirerek maça devam etti.
İkinci yarının ortalarına doğru gelişen atakta Giresunspor'un ikinci golü geldi. 74'üncü dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Alaettin Tosun, sol ayağıyla düzgün bir vuruş yaparak farkı ikiye çıkardı: 2-0.
Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Giresunspor, Kardemir Karabükspor'u 2-0 yendi.

FOTOĞRAF