Hümeyra PARDELİ/ERZURUM, () - TRABZON'da bacanağına ait 8'nci kattaki evin balkonunda atlayarak yaşamına son veren 35 yaşındaki polis memuru Yunus Emre Güldüren'in cenazesi, memleketi Erzurum'da toprağa verildi.
Olay, dün Trabzon Beşirli Mahallesi'nde meydana geldi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Muhabere ve Elektronik Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Yunus Emre Güldüren'in bir süre önce Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne tayini çıktı. Eşyasını toplayan ve Erzurum'da ev tutan Yunus Emre Güldüren, daha sonra Trabzonlu eşi Neslihan Güldüren ile bacanağının evine vedalaşmaya gitti. Burada bir süre oturan ve bacanağıyla sohbet eden Güldüren, iddiaya göre bir ara bulunduğu yerden kalkarak balkona çıktı ve 8'inci kattan atlayarak hayatına son verdi. 4 yaşında bir kızı olan polis memurunun cenazesi, yapılan otopsi sonrası memleketi Erzurum'a getirildi.
Gürcükapı Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazına, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve akrabaları katıldı.
Polis memurunun cenazesi, kılınan namaz sonrası merkez Yarımca Mahallesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI