Kocaeli eski Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Düzce’de AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Sönmezoğlu, “Düzce Milletvekili adaylığını talep ediyorum” dedi.
AK Parti Düzce il teşkilatında aday adaylık müracaatları sürüyor. Kocaeli eski Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’da kalabalık bir gurupla geldiği il başkanlığında aday adaylık dilekçesini verdi, basın açıklamasında bulundu.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilginin yoğun olmasının son derece memnuniyet verici olduğunu belirterek “Demek ki doğru işler yapıyoruz ki insanların bu kadar AK Parti’ye teveccühü var” diyerek Aday Adayı olan Mehmet Sönmezoğlu’na başarılar diledi.
Milletvekili Aday Adayı Mehmet Sönmezoğlu, ise “Bu mutlu ve özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor. Yüce Allah’ın izni ile, O’nun rızası doğrultusunda, yeniden Büyük Türkiye idealini gerçekleştirmek için, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet
Davutoğlu’nun liderliğinde, Düzce’mize hizmet etmek için ‘insanların en hayırlısı, insanlara en çok faydalı olandır’ prensibiyle devam ettiğimiz din hizmetlerindeki çalışmalarımızı, ‘Halka hizmet Hakka hizmettir’ inancıyla siyaset sahnesinde sürdürme kararı alarak bugün sizlerle beraber aday adaylığı başvurumu yapıyorum. Bu kutlu yolculukta bana verdiğiniz ve vereceğiniz desteklerinizden, bu mutlu
günümüzde bizi yalnız bırakmadığınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. 30 yıldan beri dualarınızla başarılı bir şekilde, bütün amirlerin ve vatandaşlarımızın takdirleriyle sürdürdüğüm diyanet ve devlet hizmetlerimi, değerli Düzceli hemşehrilerime, ülkemizin her ferdine, bütün insanlığa, yeryüzündeki mazlum bütün din kardeşlerimize hizmet etmek için sürdürmek istiyorum. Bu düşüncelerle AK Parti’den Düzce Milletvekili adaylığını talep ediyorum. Aday adaylığı sürecimizin, canımızdan aziz bildiğimiz memleketimize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.
Konuşmaların ardından Sönmezoğlu yoğun ilgi ile aday adaylık müracaatını il Başkanı Hikmet Keskin’e teslim etti.