Gerek tribündeki şovlarıyla, gerekse sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Şimşekler Taraftar Grupları Birliği, 20’inci yılını kutladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen kutlamaya, yoğun katılım olurken, düzenlenen etkinlikte dayanışma mesajları verildi. 

"VATAN BORCUMUZU ÖDEME ZAMANI"

Programın açılış konuşmasını yapan Şimşekler Taraftar Grubu Onursal Başkanı Volkan Altun, "20 yıl önce masum sevgilerle, umutla, birlik ve dayanışmayla bu oluşumu bir araya getirdik. Biz grubumuzu koruduk, besledik, 2 yıl önce de tekrar resmileştiğimizde artık Şimşekler 18 yaşındaydı ve reşitti. Biz de kamuya mal ettik. Artık 20 yaşındayız ve vatan borcumuzu ödeme zamanıdır. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz" dedi. 

"TARAFTARIMIZIN YANINDAYIZ"

Şimşekler'in bir taraftar grubu değil bir kurum olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "Samsunspor gençliğimde bana futbolu sevdiren takımdır. Cumhuriyet'in 100. yılında Samsunspor'u hak ettiği yere ulaşması gerekiyor. Takımımızın da taraftarımızın da yanındayız" dedi. 

"SIRTIMIZ YERE GELMEZ"

Şimşekler Taraftar Grubu Birliği'ne övgüler yağdıran Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, "Volkan kardeşimi izlerken gururlanmamak elde değil. Bizler nöbetçi ve emanetçiyiz. Samsunspor'un böyle gönüldaşları olduğu sürece sırtımızın hiçbir zaman yere gelmeyeceğine olan inancımızı tazeledik. Sahiple sahiplenini ayırt etmemiz gerekiyor. Sahip Yüksel Yıldırım olabilir ama sahiplenen Samsun'un siyaseti, sivil toplum örgütü, taraftarı, iş dünyası olmalı" dedi.

BAŞKANLARDAN DAYNIŞMA 

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, "Hem Samsunspor'a gönül gönül vermiş, hemde yaptıkları dayanışmalarla gönüllere taht kurmuş bir taraftar grubudur Şimşekler. Bu yüzden hem Samsun'a, hem siyasetçilere, herkese örnek olacak bir taraftar grubudur" dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Kayan ise, "Tribünlerde yer almak için yaz-kış koşturan için koşturan, vefakar ve cefakar genç kardeşlerimizin arasında yer almaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. 

Gerçekleştirilen etkinliğe ayrıca, CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek, Memleket Partisi İlkadım İlçe Başkanı Rüstem Kara, Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Şeref Aydın, Yılpprt Samsunspor Teknik Direktorü Hüseyin Eroğlu, Yılport Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır,  ASKF Başkanı Şener Aydın, TÜFAD Samsum Şube Başkanı Hakkı Bayrak, YABPA Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, Samsunspor futbolcuları Yunus Emre Çift ve Kadeem Harris, Samsunspor Taraftar Grupları Sorumlusu Tonguç Ali Anıl, Samsunspor Taraftar Derneği Başkanı Ümit İren, Forza Şirinler Tribün Lideri M. Doğukan Bayrak, Şehzadeler Onursal Başkanı Mehmet Çetir, Samsunsporlu Aileler Derneği Başkanı Cüneyt Şenkal, Şehzadeler Taraftar Grubu Tribün Lideri Hikmet Şimşek, Söğütlübahçe Tribün Lideri Mehmet Sarıözkan, Şimşekler Taraftar Grubu Birliği üyeleri, Atakum Belediyespor sporcuları, Genç Termeliler Taraftar Grubu Başkanı Ali Kondakçı, iş insanı Halit Kol, siyasetçiler, spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

ÜMİT KURŞUN'DAN KONSER 

Konuşmaların ardından Samsunlu sanatçı, Kanal S programcılarından Ümit Kurşun, davetlilere mini bir konser verdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.