Kahta İlçe Kaymakamı Dede Musa Baştürk, engelli olan İsmail Eren ile Ramazan Eroğlu’na üç tekerlekli fayton tipi engelli motorlu araç hediye etti.
Engelli motorlu araç dağıtım programına İlçe Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan, SYDV Müdür Vekili Yeter Yılmaz ile Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan katıldı.
Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Kahta İlçe Kaymakamı Dede Musa Baştürk, “Hiçbir engel, hayatta mutlu ve başarılı olmaya engel değildir. Engelli vatandaşlarımızın, sorunlarının çözümü, üretken ve katılımcı bir hayat sürme beklentilerinin karşılanması bizlerin görevidir. Tüm engelli vatandaşlarımıza gerekli desteği vereceğiz. Engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Şimdiye kadar evden dışarı çıkamayan bu vatandaşlarımız bundan sonra akülü araçları ile dışarıda rahatça gezebilecekler. Araçlarını Hükümet Konağının Bahçesinde teslim ediyoruz. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk. Bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın yanında olacağız“ dedi.
Engelli motorlu araçlarını alan İsmail Eren ile Ramazan Eroğlu, sevinçlerini dile getirerek kendilerine akülü tekerlekli sandalye kazandıran Kaymakam Dede Musa Baştürk’ e teşekkür ettiler.