Mersin’de Sema Sağlık Çalışanları Derneği, ’14 Mart Tıp Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutlayacak.
Dernek Başkanı Dr. Sedat Deviren ve yönetim kurulu üyeleri, yapacakları etkinlikleri düzenledikleri toplantıyla duyurdu. Deviren, 14 Mart Tıp Bayramı’nı bu yıl bir hafta süren etkinliklere kutlayacaklarını söyledi. Dernek Yönetim Kurulu üyesi Hasan Sarı ise yapacakları etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Sarı, bu yılki kutlamaları 1 haftaya yayacaklarını belirtti. Etkinlikleri küresel doktorlar Mersin Şubesi olarak gerçekleştireceklerini anlatan Sarı, bütün diş hekimi, doktor, eczacı ve tüm sağlık çalışanlarını programlarına davet etti.
Etkinlikler çerçevesinde 18 Mart’ta Yardımcı Doç. Dr. Kenan Taşdan’ın ’Uygulamalı Hipnoz Eğitimi’ ile Atlıhan Otel’de misafirleri olacağını anlatan Sarı, "Farklı bir sunum olacağına inanıyoruz. Kendisi alternatif tıp yöntemi olan hipnozla ilgileniyor. Bunu tıpın her alanında kullanmaya çalışıyor" dedi.
19 Mart tarihinde ’Tarihin En Hazin Bestesi Çanakkale’ programının, Toroslar Belediyesi Ayışığı Dügün Salonu’nda yer alacağını kaydeden Sarı, etkinlikler zincirinin 22 Mart’ta Erdemli Çamlığı’nda sağlık çalışanları ile yapılacak olan Yörük kahvaltısıyla son bulacağını belirtti.