Turkcell, Türkiye Azebaycan ortak yapımı komedi filmi Aşka Geldik’e, Hayal Ortağım projesiyle destek vereceğini açıkladı.

Türkiye Azebaycan ortak yapımı komedi filmi Aşka Geldik’e Turkcell de destek verdi. Turkcell’in görme engelliler için oluşturduğu Hayal Ortağım projesine dahil edilen Aşka Geldik filmi 20 Ekim’de eş zamanlı her iki ülkede de gösterime girecek.

Yapımcı Hamdi Bor ve İlham Muharremov imzalı Aşka Geldik filmi 20 Ekim’de her iki ülkede de eş zamanlı vizyona girecek filmde, başrollerini Metin Yıldız ve Şener Kökkaya’nın paylaştığı filmin kadrosunda beyaz perdenin sevilen isimleri Yakup Yavru, Ali Tutal, Hüseyin Elmalıpınar, Gönül Dilan, Dilek Denizdelen, Erol Taşcı ve sanatçı Faruk K’da yer alıyor. Filmin Azerbaycan tarafında ise, ülkenin en ünlü komedyenlerinden Ferda Xudaverdiyav’ın da rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda Muharrem Özabat oturuyor.

Turkcell Hayal Ortağım projesiyle birlikte sesli betimleme yapılarak bütün görme engelli insanların da izleyebileceği keyifli komedi Aşka Geldik, 20 Ekim’de vizyona girecek.