AK Parti İzmir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Gedikoğlu, genel seçim sürecinde propaganda, organizasyon ve seçime hazırlık çalışmalarını yürütecek olan SKM’yi ve muhalefet partilerinden AK Parti’ye geçişleri değerlendirdi.
Genel seçim sürecinde propaganda, organizasyon ve seçime hazırlık çalışmalarını yürütecek olan AK Parti İzmir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), tüm hızıyla çalışmalara devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkanlığı SKM Başkanı Mustafa Gedikoğlu, genel seçim öncesi muhalefet partilerinden AK Parti’ye geçişlerle ilgili olarak, “Diğer partilerin ne yaptığıyla çok ilgilenmiyoruz. Biz kendi politikamızla devam ediyoruz. Diğer tarafı kötülemekten ziyade kendi politikalarımızı anlatarak seçim kampanyası yürütmek istiyoruz. Bu sırada diğer partilerden bize geçişler oluyor tabii ki. Bizim listemizin daha kapsayıcı, daha milletin adayların yönünde bir yapı olduğunu fark ediyorsunuz. Bu da diğer partilerden geçişleri kolaylaştırıyor ve diğer partilerdeki seçmenlerin bizlere geçişini sağlıyor” diye konuştu.
“SAHADAYIZ”
SKM’de aktif, dinamik ve gece gündüz çalışan bir ekip olduğunu söyleyen Gedikoğlu, adayların belirlenmesinden önceki ve sonraki süreci şu sözlerle anlattı: “Seçimlere 45 gün kaldı. Adaylarımız belli olana kadarki süreçte aday adaylarımızın sahaya indiklerinde neler yapacaklarını, gerekli materyalleri ve alt yapıları hazırladık. 7 Nisan itibariyle adaylarımızın belli olmasından sonra aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdik. Adaylarımızın birçoğu daha önce teşkilatımızla tanışmış adaylarımızdı. İzmir teşkilatı ile tanışmamış vekil adaylarımızı da kaynaştırma adına teşkilat ziyaretleri yaptık. Teşkilat olarak komple sahadayız. Adaylarımız da sahada. Tarafsız olarak tüm sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, pazar yerleri, ören yerleri, kısacası halkımızla bire bir temas halinde olacağımız yerlerde program yapıyoruz.”
“BİZİM TÜRKİYE HEDEFİMİZ VAR”
Hedeflerinin her zaman en çok oyu alarak en çok milletvekilini çıkartmak olduğunu belirten Gedikoğlu, “Bizim Türkiye hedefimiz var. Eski hantal yapıyı değiştirmek adına 400 milletvekili sayısıyla parlamentoda yerimizi almak istiyoruz. İzmir’de de çıtamızın çok çok üstüne çıkmamız gerekiyor. Çayımızı içmek isteyen, fikrini söylemek isteyen, ziyaret etmek isteyen herkesi burada ağırlamaya hazırız” dedi.