AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Her gittiği yerde büyük ilgiyle karşılanan Balta Memur Sen Trabzon Şubesi ve Trabzon İHH İnsani Yardım Derneği’ni ziyaret etti.
Muhammet Balta, Memur Sen Trabzon Şubesi’ni yaptığı ziyarette konuşmada, Memur-Sen ailesinin yeni Türkiye’nin inşasında çok önemli bir rol üstleneceğini belirterek şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da memur-Sen’in desteklerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi. Memur Sen’in gerçek manada bir sivil toplum hareketi olduğunu kaydeden Balta “Memur Sen sadece sendikal anlamda değil, sosyal alanlarda da büyük etkisi var. Ülkemiz üzerinde oynan oyunlara ve yürütülen her karalama kampanyası ve darbe girişimlerinde Memur Sen gibi Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşunun tüm üyeleriyle birlikte dimdik durarak bu girişimlere karşı tepkilerini koymalarını her zaman takdir ediyoruz” dedi.
Memur Sen İl Temsilcisi Mehmet Kara ise, ziyaretinden dolayı AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Muhammet Balta’ya teşekkür ederek "Memur Sen olarak her zaman haklının ve doğrunun yanında olduklarını ve yeni Türkiye’nin inşası için desteğimizi sürdüreceğiz. Milletvekili aday adayı Sayın Muhammet Balta’ya adaylık yolunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
İHH DÜNYA ÇAPINDA YARDIMSEVERLİĞİN TEMSİLCİSİ
Muhammet Balta daha sonra Trabzon İHH İnsani Yardım Derneği’ni ziyaret ederek İl Temsilcisi Dr. Murat Kadir Topcu ile görüştü. İHH’nın çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayan Balta “İHH Türkiye ve dünya genelinde yürüttüğü yardım faaliyetleri ile coğrafyamızın yardımseverliğini temsil etmektedir. Özellikle Ortadoğu’da, acı ve savaşın ortasında ezilen, sokakta kalan ve yetim kalan insanlarımıza destek olmuş, umudunu yitirmiş nice insanın umudu haline gelmiştir. Bizim Yeni Türkiye olarak dile getirdiğimiz süreç, İHH gibi derneklerin etkin katkıları ile şekillenmektedir. Biz Yeni Türkiye’de, devletin sivilleşmesini ve geniş halk kitleleri ve STK’lar ile bütünleşmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda bugün İHH’nın Trabzon Temsilciliğini ziyaret ederek, hem aday adaylık sürecimizle ilgili bilgi verdik hem de görüşlerini aldık. İnşallah milletvekili olarak da kendileri ile etkin bir şekilde çalışacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman İHH’nin yanında olacağız” diye konuştu.
Muhammet Balta’nın aday adaylığından duyduğu memnuniyeti dile getiren Murat Kadir Topcu ise “Çıktığınız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun. Her zaman doğruluğun, dürüstlüğün ve samimiyetin yanında olduk. Adaylık yolunda başarılar dilerim” şeklinde konuştu.