Tatlıses, 2011 yılında uğradığı silahlı saldırıyla ilgili bir detayı da ilk kez paylaştı.
"AYDEMİR GELSEYDİ O KOLTUKTA OTURACAKTI"

2011 yılında uğradığı silahlı saldırıda başından vurulan İbrahim Tatlıses, “Allah istemezse kimseyi yanına almıyor. Aydemir Akbaş her hafta yanımda olurdu. O gün de maç izleyip siniri bozuluyor. Bana gelecekken yemek yemeye gidiyor. Gelse önde o oturacak, ben arkada ya da şoför koltuğunda. Şoförümüz hiç yaralanmadı” dedi.
KIZI ELİF ADA'DAN ANNESİNE: "BABAM BENİ SEVMİYOR"

2011 yılında geçirdiği kaza sonucu tek kolunu kullanamayan İbrahim Tatlıses, Amerika’ya tedaviye gideceğini söyledi: “Amerika’ya tedavi için gideceğim, ondan sonra da daha iyi olacağım. Tek üzüntüm var, o da sevenlerimin üzülmesi. O yüzden daha güçlü olmak istiyorum” dedi.
Tatlıses, kızı Elif Ada’yla yaşadığı bir anıyı da anlattı: “Elif Ada onu sevmediğimi söylüyormuş annesine. O da neden demiş. ‘Çünkü bana sarılmıyor babam’ demiş. Tek kolumla kucakladığım için ona sarılmadığımı sevmediğimi sanıyor küçük kafasında. Annesi bana bunu söyleyince, iki kolumu birleştirip sarıldım ona. Çok mutlu oldum.”
TATLISES SİLAHLI SALDIRI GECESİNİ BU SÖZLERLE ANLATMIŞTI

Tatlıses, uğradığı silahlı saldırı gecesini şöyle anlatmıştı:
“14 Mart 2011 saat 19.00'da Beyaz TV için İbo Show programını hazırlıyordum. Korumalar bizi bineceğimiz araçlara yönlendirdi. Buket Çakıcı'yla ben aynı araca geçtik. Ben şoförün yanındaki koltuğa oturdum. Buket de arka tarafa geçti. Korumalar da arkamızdan hareket etmeye başlamıştı. 15-20 metre gittikten sonra farlarını fark ettiğim aracın geçmesi için şoförüme, ‘Araca izin ver geçsin' talimatı verdim. Tam o sırada bir vınlama sesi duydum. Ondan sonrasını hatırlamıyorum."

Posta