Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne devri yapılan mezbaha, tam kapasiteyle faaliyete başladı.
Korkuteli mezbahası mayıs ayı itibari ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Kesimhanesi adı altında yeniden faaliyete başladığını belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe Koordinatör Yardımcısı Bünyamin Büyükemir, "Mezbahada geçmişten gelen sıkıntılar vardı. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla bunların büyük bir kısmını çözüme kavuşturduk. Şu anda faaliyete başladık. Halen bazı eksiklikler var. Bunları da hizmetimizi aksatmadan gidermeye çalışacağız" dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Adnan Büyükkaya ise yaptığı açıklamada, "Kesimhanemiz Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilecek. Şu an itibari ile 4 kasap, 1 veri girişi elemanı, 1 şoför ve 2 temizlik elemanımızla ilçe halkına hizmet vermeye başladık. Kesimlerimiz başladı. Kesim ücretlerimizi büyükbaş 50 ve küçükbaş 11 lira olarak oldukça uygun bir fiyat karşılığı kasaplarımıza ilçe halkımıza hizmet vereceğiz. Kesimhanemizin kalan eksikliklerini de en kısa zamanda gidererek, hizmetimizi aksatmadan sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.