Demokrasinin kalesi Aydın’da aday adayları 7 Haziran genel seçimleri için çalışmalara erken başladı. AK Parti Aydın milletvekili aday adaylarından Serpil Özalp Şahbudak, Karacasu ilçesinde cemiyetlere katıldı, kıraathanelere dolaşıp partisi oy isteye başladı.
Karacasu programı kapsamında önce ilçe teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti’nin Aydın Milletvekili aday adayı Serpil Şahbudak, teşkilat ziyaretinin ardından ilçede davetli odluğu düğün cemiyetlerine katılıp hem düğünde hem de ilçe merkezindeki kıraathanelerde AK parti’nin icraatlarını anlatıp halktan partisi için oy istedi. İlçe merkezinin ardından Ataeymir Beldesi mahallesine de giden Şahbudak, AK Parti’ninülke yönetiminde göreve gelmesinin Türkiye için adeta bir milat olduğunu belirterek ülkenin 2023 hedefi, yeni Türkiye ve Aydının Aydınlık geleceği için AK Parti’nin göreve devam etmesi gerektiğini söyledi.
Sağlıktan eğitime, ulaşımdan ekonomiye Türkiye’nin Ak Parti’nin yönetimde olduğu son 10 yılda adeta çağ atladığını belirten Şahbudak, “Ak Parti iktidar olmadan önce bir ülke düşünün ki vatandaşı bir hastanede tedavi olabiliyor diğer hastane ise burası SSK’lı bakmıyor diye geri çevriliyor. Ulaşım sıkıntısı ve yolların durumu öylesine. Yapılanlar yapılacakların teminatıdır. 2023 hedefleri ve Yeni Türkiye’nin inşasında yer almak için yola çıktık. Sizlerden destek bekliyoruz. Tarım, turizm ve enerji şehri Aydın’ın sahip olduğu değerleri kıymete dönüştürmek ve yeni Türkiye için sizlerden destek bekliyoruz” diyerek vatandaşlardan destek istedi.