Adıyaman Gölbaşı ilçesinde bulunan Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) Savran köyü ilk ve ortaokulunda ihtiyaç sahibi 30 öğrenciyi baştan ayağa giydirdi.
TOGEM, Savran köyünde ilk ve ortaokulunda ihtiyaç sahibi olan 30 öğrenciyi baştan ayağa giydirdi. TOGEM Adıyaman Bölge sorumlusu ve gönüllü temsilcisi Birgül Özdemir yaptığı açıklamada, "TOGEM hayır sahibi vatandaşlarımızın yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Çok önemli bir değerimiz olan yardımlaşmayı yaşatmak adına çok etkin olarak çalışmaktayız. Yardımlaşma ve paylaşma noktasında çok önemli bir boşluğu doldurmaya çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yapılan yardımlarımız sürecek Öncelikle ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi noktasında kaymakamlık bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile Gölbaşı Belediyesi ile koordineli çalışıyoruz. Bu sistem sayesinde bazı kişilerin haksız yere defalarca yardım alması da önleniyor. TOGEM ayrıca Kent Konseyi ile birlikte koordinasyon oluşturarak yardım isteyemeyen gerçek ihtiyaç sahiplerini de belirliyor. yurt çapında faaliyet gösteren ünlü markalar ile İlçedeki hayırsever işyeri sahiplerinin desteği ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcı Ali Kütük ise yaptığı açıklamada, “Gölbaşı TOGEM yardım edenle yardım alanın, yani alan elle veren elin bir araya geldiği yer malı, mülkü ve hizmetleri ile yardım edenler de var. Allah onlardan razı olsun. Allah herkese malı ölçüsünde yardım etmeyi nasip etsin” dedi.