KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, ağız ve diş sağlığı hastanesi projesinin tamamlandığını belirterek, "Modern bir hizmet binasına kavuşacağız" dedi.

Saylar, gazetecilere yaptığı açıklamada, partileri döneminde yapılan hizmetlerin hafife alınacak işler olmadığını kaydetti.

Karabük'e, bölgenin en iyi hastanelerinden biri olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi kazandırdıklarını vurgulayan Saylar, şunları söyledi:

"Hastanemiz tedavi kalitesi bakımından bölge illerinde yaşayan vatandaşlarımız tarafından tercih edilmektedir. Ankara'ya gönderilen hasta sayısı yüzde 50 azalma gösterdi. Biz bu anlamda hastanemiz kalitesini devam ettirecektir. Bunun içinde şu anda kısa bir yeni ünitelerin açılması için çalışıyoruz. Ağız ve diş sağlığı hastanesinin projesi bitti. Modern bir hizmet binasına kavuşacağız. Bir çok kamu kurumlarının binaları için çalışmalar devam etmektedir. Yüzme havuzu da vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. 2017 yılında Keltepe'de bir kayak merkezimiz olacak. Karabük İl Özel İdaresinin de çalışmalarını yakından takip ediyorum."

Saylar, Eskipazar 1. Etap Metal Ürünleri ve Raylı Sistemler Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarına değinerek, "Gerekli kurumlarla bu konu da görüşmelerimiz var. Karabük’ün 40-50 yılını kurtaracak bir projenin çalışmalarını sürdürüyoruz. Laf ile peynir gemisi yürümez. Eğer laf ile peynir gemisi yürüseydi, bu ülkede fareler padişah olurdu. Bizim yaptığımız hizmetler böyle laflarla sözler olacak işler değildir. Bizim yaptığımız hizmetleri diğerleri gelse, ne bakımını ne boyasını ne de yolların yamasını yapabilirler. Bizim yaptığımız icraatları halkımız görüyor. Her şey Karabük için her şey Türkiye için diyorum" ifadesini kullandı.