PTT 1'inci Ligi lideri Kardemir Karabükspor'un teknik direktör Elvir Baliç, cuma günü kendi sahalarında oynayacakları Boluspor maçında 3 puan almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Antrenmanda açıklamalarda bulunan Balic, deplasmanda oynadıkları Samsunspor maçında uzun süre 9 kişi oynamalarına rağmen berabere kalarak 3 puan değerinde olan çok önemli 1 puan aldıklarını söyledi. Samsunspor maçını geride bıraktıklarını ifade eden Baliç, Boluspor maçına değinirken şunları söyledi:
"Şimdi önümüzde bizim için çok daha anlamlı Boluspor maçı var. Bu maçı kazanırsak deplasmandan aldığımız 1 puan daha bir anlam kazanır. Bugünden itibaren bu maça yüzde 100 konsantre olmak zorundayız. Kendi saha ve seyircimiz önünde mutlaka 3 puan için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Ligde 18 puanla lideriz. Bunu korumak istiyoruz. Bunun için de bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz."
ERGÜN TEBER GRİP OLDU
Bu arada Kardemir Karabükspor, Boluspor müsabakasının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana gribal enfeksiyona yakalanan Ergün Teber katılmadı.

FOTOĞRAFLI