MASAK tarafından evinden alınan ve kara para aklama iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı. 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest kalırken gündeme atılan son iddia şoke etti. Dilan ve Engin Polat çifti boşanıyor mu? İkiliden ilk resmi açıklama geldi. Cevaplarını duyunca ağzınız açık kalacak.

POLAT DAVASINDA FLAŞ GELİŞME!

Sosyal medya hesaplarından lüks hayatlarını her fırsatta sergileyen ve durdurak bilmeyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanarak cezavine gönderildi. Dilan Polat’ın cezaevinde zor günler geçirdiği ve 4-5 kişilik koğuşta kaldığı haberleriyle gündeme gelmişti. İkili hakkında peş peşe yeni açıklamalar gelirken Polat dosyası ile yakından ilgilenen Emrullah Erdinç aileye dair yeni açıklamalarda bulundu.

Erdinç açıklamasında "Dilan ve Engin Polat ile birlikte tutuklanan kişilerin itiraz hakkı doğdu, ben bugün yapılır diye bekledim. Dilan Polat'ın avukatını aradım, izin almadığım için ismini söylemeyeceğim. Tutukluluğa itiraz edip etmediklerini sordum ama cevap alamadım. Sonra haber kaynaklarımla görüşmeler yaptım. Tutukluluğa itirazın yapılmadığını öğrendim. Ben de beklerken Polat ailesi başta olmak üzere Doğu ailesinin hiçbir fertleri itiraz etmemiş. Tabii ki 7 gün içinde yapılabilir, ama mahkeme red yanıtı verebilir olumsuz algılanır diye de yapmamış olabilirler... Ben uzun bir süre bu tutukluluğa yapılan itirazların hiçbirinde olumlu yanıt alabileceklerini düşünmüyorum" dedi.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT BOŞANIYOR MU?

Dilan Polat ve Engin Polat'ın boşanacaklarını iddialarına dair de gazeteci açıklama yaptı ve şunları söyledi:

"Böyle bir durum söz konusu değil benim edindiğim hiçbir bilgide boşanacaklarına dair bir görüşme ya da bir başvuru yok."

Elektrik aboneliğinde yeni dönem! Bütün sayaçlar tek tek sökülecek Elektrik aboneliğinde yeni dönem! Bütün sayaçlar tek tek sökülecek

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.