İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman ile Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ü ziyaret etti. Başkanlar, Salıpazarı'nın ortak payda olduğunu belirterek sağduyulu çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

SAYGI DUYMAMIZ GEREKİYOR

Başkan Şahin, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Keleş ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Uçan ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman’ı makamında ziyaret etti. Şahin yapılan seçimler sonrası Başkan Yaman’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Şahin, “Milletimiz sandığa giderek bir tercih yaptı. Bizim de buna saygı duymamız gerekir. Salıpazarı ilçemizde sakin, kavgasız gürültüsüz, demokratik bir seçim yaşadık. AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman ve arkadaşlarını tebrik ediyor, seçim sonuçlarının ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum ”dedi.

SAĞDUYU VURGUSU

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman ise Başkan Şahin’e nazik ziyareti için teşekkür etti. Yaman, “Son yıllarda ilçemizde yapılan seçimlerde her hangi bir olumsuzluk, kargaşa ve sataşma yaşamıyoruz. Bunda da en önemli etken biz yöneticilerin sağduyulu olmasıdır. Bu vesile ile İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın Şakir Şahin ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ'YLE UYUMLU ÇALIŞMA

Başkan Şahin ve beraberindekiler daha sonra Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ü ziyaret etti. İlçede yaşanan şiddetli yağışlar nedeni ile Başkan Akgül’e ve ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Şahin, "Can kaybının olmaması en büyük tesellimizdir" dedi. Şahin, ilçedeki çalışmalar ile ilgili başkan Akgül’le fikir alışverişinde bulundu. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçemizin menfaatleri noktasında belediye meclisimizde de İYİ Parti ile uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. Sayın Şahin başkanımıza da bu konuda ve bizlere yaptığı bu ziyaret için de ayrıca teşekkür ediyorum ”dedi.

Bora Kara

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.