Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Ramada Plaza by Wyndham Samsun Oteli'nde düzenlenen SAMGİAD Mayıs ayı iş yemeği toplantısına katıldı. Kanal S mikrofonlarına değerlendirmede bulunan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öztekin, "Sorunların Mehmet Muş sayesinde hızlıca çözüme ulaşması bizleri umutlandırıyor." dedi. 

Öztekin şu açıklamaları kullandı; 

Sayın bakanımızı Samsun'da milletvekili adayı olduğundan beri sizlerin bahsettiği gibi uzun süredir çözülmeyen noktalarda hızlı bir şekilde çözüme ulaştığını şahit oluyoruz bizlerde bu da tabi biz genç iş insanlarını
umutlandırıyor.  Serbest bölge ve organize sanayinin yeri ile alakalı yine bir çözüm ulaştırdı, kendisi yine Samsunspor'un tesisleri ile alakalı hızlı bir şekilde Samsunda epeydir çözümleyi bekleyen sorunların hızlı bir şekilde çözüme ulaştığını bizler görüyoruz. Tabi ki bunu bakan beyin burada olmasını bizde bir şans olarak görüyoruz. Samsun Genç İş İnsanları Derneği olarak 45 günde bir samgiad ailemizle iş yemekleri gerçekleştiriyoruz. Önemli konuklar alıyoruz, kendi içimizde istişare yapıyoruz. Şu anda halihazırda 40'ı aşkın farklı sektörden 196 üyesi ile şehrimizin ekonomik ve kültürel istihdamına katkıya devam ediyoruz. Bakan beyin de bugün bizlerle olmasından, programında bizlere de yer ayırmasından çok mutluyuz. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.