Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın da katıldığı devir teslim törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren de iştirak etti.

İnanç Dünyası 25 Nisan Perşembe Kanal S'de İnanç Dünyası 25 Nisan Perşembe Kanal S'de

"FAKÜLTEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM"

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, "Her sorumluluk mutlaka bir yük getiriyor. İlahiyat Fakültesi, Türkiye'nin gözde fakültelerinden biri. Osman hocam da aldığı yükü layığıyla yerine getiren hocalarımdan biri oldu. Recep hocamın da layığıyla yerine getireceğinden eminim. Fakültemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." İfadelerini kullandı.

"ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVDE NE YAPMAMIZ GEREKİYORSA HAKKIYLA YAPACAĞIZ"

Prof. Dr. Recep Demir, "Öncelikle rektör hocama bizi göreve layık gördüğü için teşekkür ederim. İnşallah bu kurumu mahcup etmeyiz. Üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğim. Burada kendi alanlarında uzman birçok hocamız var. Hepsinin desteğiyle çok iyi işler başaracağız. Hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

"BU SÜREÇTE BULUNAN VE YARDIMCI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM"

Dekanlık görevi boyunca İlahiyat Fakültesi olarak birlik ve beraberlikle çalışma yürüttüklerinin altını çizen Prof. Dr. Osman Şahin ise, "Her bir başlangıcın da mutlaka bir sonu var. Rektör hocamız sağ olsun bu görevi bize güvenerek verdi. Bu süreçte yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Allah bu kurumumuzu daim eylesin. Herkese teşekkür ederim." diye belirtti. Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Fakültenin gelişimi adına göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı eski Dekan Prof. Dr. Osman Şahin’e teşekkür ederken, dekanlık görevini üstlenen Prof. Dr. Recep Demir’e de yeni görevinde muvaffakiyet diledi. Tören, çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından tamamlandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.