Müşterilerin sosyal medya üzerinden yapmış olduğu bu iddialar gündemde büyük yankı uyandırırken, henüz Akbank tarafından konuya dair bir açıklama yapılmadı.

GEÇMİŞ YILLARDA DA BENZER DURUMLAR YAŞANMIŞTI

Geçmişte de benzer durumlar yaşanmıştı, Temmuz 2021'de Akbank'ta yaşanan sistem arızası nedeniyle müşteriler, hesaplarına 2 gün boyunca erişim sağlayamamıştı. Bu durum, para çekme ve kartla alışveriş yapma gibi işlemleri engellemiş, müşterileri mağdur etmişti.

Emeklilere kötü haber! 81 ilde uygulanacak Emeklilere kötü haber! 81 ilde uygulanacak

2022 yılında da kredi kartı kullanıcıları, kartlarından taksitlerin iki kez çekildiğini sosyal medyada paylaşmıştı. Banka, bu durumu 'teknik arıza' olarak açıklamıştı.

Şimdi ise Akbank müşterileri hesaplarını kontrol ettiğinde, bazıları hesaplarından habersiz para çekildiği fark etti. Özellikle yatırım hesabı olan müşteriler, durumu sosyal medyada paylaşarak diğer mağdurlarla bir araya geldi.

Bu durum hızla sosyal medyada yayılarak birçok kişinin mağdur olduğunu ortaya çıkarmış oldu. Ancak sosyal medya bu denli sallanırken banka tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

Hesaplarından habersiz para çekilen müşteriler, paralarının iade edilmesini talep ederken, bazıları da borsada işlem yapamadıklarını dile getirdi. Bankadan bir açıklama bekleyen mağdurlar, sorunun bir an önce çözülmesini ve benzer durumların tekrar yaşanmamasını ümit ediyor.

Astrolog Dinçer Güner'de X hesabından dün yaptığı paylaşımda Akyatırım ile görüştüğünü söyleyerek takipçilerine söylenen bilgiyi aktardı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.