MÜCAHİT ERBİN KANAL S'DE KONUŞTU

Samsun'un uydudan yayın tapan tek televizyonu Kanal S ekranlarında İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı eleştiren AK Parti İlçe Başkanı Mücahit Erbin, "Belediyenin rutin işlerinde bir zafiyet yaşanıyor. Bin 400'den fazla personel olduğu bir kurum burası. Hizmet ordusu var ve potansiyeli kullanamıyorlar" dedi. 

"POTANSİYELİ KULLANAMIYORLAR"

Samsun'un uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S'de, gazetesi Said Çetintaş'ın sunduğu Yakın Açı programınun konuğu Erbin oldu. Demirtaş'a "3,5 yıl içinde neler yapıldı?" diye soran Erbin, "İlkadım'ın bütçesi Türkiye'deki birçok belediyeden büyük. Geçen zaman içinde ortada kaydedeğer bir çalışmayı göremiyoruz. Yıl bitiyor, bir bütçe dönemi geride kalıyor. Bunun ardından bir faaliyet sunumu yapılır ama ben böyle bir rapor göremedim. Sizin bir faaliyet raporunuz var mıdır? Neler yaptınız? 2023 Mart ayında 4 yıl bitmiş olacak. Bu geçen zamanda neler yapıldı? Bunu anlatabilir mi? Ben merak ediyorum. Buradan da çağrımızı yapıyoruz. Nasıl bir hizmet dönemi geçirildi? Bu dönem İlkadım için kaybedilmiş bir zamandır. Biz bu kaybedilmiş zamanı telafi edeceğiz. Belediyenin rutin işlerinde bir zafiyet yaşanıyor. Bin 400'den fazla personel olduğu bir kurum burası. Hizmet ordusu var ve potansiyeli kullanamıyorlar. Personel alımına ihtiyaç yok. Mevcut yapısı hizmet yapmaya yeterlidir. Önemli olan bunu yönetme kabiliyetini ortaya koymaktır" ifadelerini kullandı.

"İLKADIM'I YENİDEN ALACAĞIZ"

2014-2019 yıllarında İlkadım ilçesinin bugüne kadar en iyi hizmet aldığını kaydeden Erbin, "Edoğan Tok dönemi İlkadım tarihinin en iyi dönemidir. 1 Nisan 2024 günü Cumhur İttifafı olarak AK Parti-MHP-BBP olarak yerel seçimlerde İlkadım Belediyesi'ni yeniden zaferle sonuçlandıracağımıza eminim" diye konuştu. 

"İMKANLAR ZORLANACAK"

İlkadım ilçesinde Kökçüoğlu, Anadolu, Kadıköy, Zeytinlik, Hastanebaşı mahallelerinde yapılması planlanan kentsel dönüşümle ilgili de açıklamalarda bulunan Erbin, "İlkadım kentsel dönüşümle ilgili milletimize vermiş olduğumuz sözler var. Kökçüoğlu, Anadolu, Kadıköy, Zeytinlik, Hastanebaşı mahallelerimizde kentsel dönüşüme yönelim bir talep var. Kadıköy mahallemizde bakanlık tarafından bir ofis kuruldu. Hak sahiplerine yönelik bir bilgilendirme merkezi. Vatandaşlarımızı her konuda burada bilgilendiriyorlar. Dönüşümün gerçekleşmesine yönelik bir çaba sarfediliyor. Vatandaşımız için de imkanları zorlayacağız" dedi. 

"TEŞKİLATIMIZ SAHADA"

Ayrıca, teşkilatlarının her zaman sahada olduğunu ve kapı kapı dolaşarak vatandaşları dinlediklerini ifade eden Erbin sözlerini şöyle sürdürdü:

"AK Parti'nin en önemli özelliği milletiyle bir ve beraber olmasıdır. AK Parti milletin içinden doğmuş bir kitle partisidir. Siyasette başarı sağlanacaksa milletin içinden geliyorsanız başarılı olursunuz. Bir proje iseniz başarılı olma şansı yok. Biz milletimizle birlikte yürüyoruz. Bir istişare kültürü vardır partimizin. Teşkilatımız vatandaşımızın kapısını tek tek çalıyor." 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.