MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, muhtarların demokrasinin yapı taşı olduğunu belirterek, "Muhtarlıklarımız varsa demokrasimiz diridir. Muhtar demek mahalledeki devlet, dirayet ve cesaret demektir" dedi. 

KAVAK'TA BÜYÜK BULUŞMA

MHP Kavak İlçe Başkanlığınca düzenlenen 'Muhtarlar Toplantısı'nda İl Başkanı Abdullah Karapıçak, partililer ve muhtarlar bir araya geldi. Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Kavak Muhtarlar Dernek Başkanı Kasım Kayhan, ilçede muhtarlara yönelik yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 

İRTİBAT HALİNDEYİZ

Muhtarların sorunları ve  taleplerini yakından takip ettiklerini ve iletişim halinde olduklarını belirten Karapıçak "Samsun’da bin 252 mahallemiz var. Demokrasimizin uç beyleri, mahallelerinde devletin temsilcileri muhtarlarımız ile ilgili olarak ‘Muhtarlar Projesi’ kapsamında tüm muhtarlarımızla ilçe başkanlıklarımız aracılığıyla irtibat halindeyiz. Birçok muhtarımızı ilçe başkanlarımızla birlikte de ziyaret ettik. Muhtarlarımızı sadece ziyaret etmiyoruz. Onların birçok konudaki görüşlerini alıyoruz. Bu katılımcı demokrasinin bir gereğidir. Soru, sorun ve önerilerle yapılan hizmetlerin geri dönüşleri bizler için önemli ve ölçülebilir kriterlerdir. Bu bilgilerin ışığında kendilerine bir dizi sorundan oluşan anketleri de ulaştırıyoruz. İşlerini kolaylaştırıcı bazı küçük hediyeleri de ilçe başkanlıklarımız aracılığıyla kendilerine ulaştırdık. Önerileri ise bir potada eritip gereğinin yapılması için ilgili makamlara ve kişilere iletiyoruz." dedi. Muhtarlar buluşmasının ardından Başkan Karapıçak ve beraberindeki heyet, STK temsilcileri ve esnafı da ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi alıp, başarı dileklerini iletti.

Mustafa İNAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.