MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. İlyas Topsakal, partilerine büyük bir teveccüh olduğunu belirterek, "2 günümüz kaldı. Teveccühün pazar günü sandığa nasıl tecelli edeceğini hep birlikte göreceğiz. Ama ben çok ümitliyim. İnşallah büyük bir sürpriz geliyor diye düşünüyorum" dedi.

UZUN'LA SOHBET ETTİ

Topsakal, Eda Yaprak Koç'un sunduğu Seçim Vitrini programına konuk oldu. Program öncesinde Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'u ziyaret eden Topsakal, seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek, bir süre sohbet etti. 

AMACIMIZ İNSANLARI MUTLU ETMEK

Ziyaretin ardından özel açıklamalarda bulunan Topsakal, "İlçelerde çok çalıştık. Oralardaki ziyaretlerimizi tamamladık şehre geldik. Son 15 gündür şehirde sokak sokak çiçek dağıtıyoruz, gül dağıtıyoruz. Sadece insanları mutlu etmek istiyoruz. Zaten işimiz insanları eğer siyasetse mutlu, huzurlu yapmak, başka bir işimiz yok Milletvekilinin görevi bu. Milletvekili, milletini mesut ve bahdiyar edecek ve geliştirecek. Atatürk'te öyle söylüyor. Cumhuriyetimiz kurulurken de bu amaçla kuruluyor zaten. Biz de o felsefe ile devam ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'de zaten bu felsefe ile siyaset yapıyor" dedi.

BÜYÜK TEVECCÜH VAR

Seçim çalışmalarının çok verimli geçtiğini dile getiren Topsakal sözlerine şunları ekledi:

"Milliyetçi Hareket Partisi'ne büyük bir teveccüh var Samsun'da. 2 günümüz kaldı. Bu teveccühün pazar günü sandığa nasıl tecelli edeceğini hep birlikte göreceğiz. Ama ben çok ümitliyim. İnşallah büyük bir sürpriz geliyor diye düşünüyorum. İnşallah yanılmam ama Samsun'da sürpriz var diye düşünüyorum." 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.