MHP Samsun Milletvekili Adayı Prof. Dr. İlyas Topsakal, eşi Ünsal Umdu Topsakal ile birlikte seçim çalışmalarını yürütüyor. 

SORUNLARI BİLİYORUM

Eşi Ünsal Umdu Topsakal'la İlkadım ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde vatandaşlara çiçek dağıtan İlyas Topsakal, Kanal S'ye yaptığı açıklamada, "Seçim çalışmalarına eşim, çocuklarımız ve arkadaşlarımızla beraber çiçek dağıtarak devam ediyoruz. İnsanlarla sokaklarda konuşuyoruz. Kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Biz buyuz diyoruz. Bizim gönlümüz çiçek gibi, gül gibi. Samsun'u temsil edeceğiz. Burada doğduğumuz burada büyüdüğümüz için Samsun'un problemlerini biz biliyoruz. Bizim halkımız Samsun'dan ilgi bekliyor. Bir insanı en güzel beden diliyle anlattığına inananlardanım. O yüzden eşimle beraber insanlara sevgiyle bakıyoruz, onlara dokunuyoruz. Vekillerinden; yanlarında olmayı, onlarla beraber olmayı, dertlerini paylaşmayı bekliyor. Birbirimizle besleneceğiz, birbirimizle doyacağız, birbirimizle sevgiyi yaşayacağız" dedi.  

TEŞEKKÜR ETTİ

Topsakal ayrıca vatandaşlara, gittikleri her yerde kendilerini ilgiyle ve coşkuyla karşılandıkları için; Kanal S mikrofonları aracılığıyla teşekkür etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN