MHP Samsun İl Başkanlığı Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aykut Çepni, AK Parti'yle birlik, beraberlik ve uyum içinde çalıştıklarını, 18 belediyeyi de rekor oyla Cumhur İttifakı'na kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

UYUMLU ÇALIŞMA

Teşkilatlarının tam kadro sahada olduğunu, AK Parti'yle uyum içinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çepni, "Adayımız Halit Doğan'la beraber zaten çalışmaya başladık. Programlarında beraber oluyoruz. Bizim Cumhur İttifakı'nda MHP Salıpazarı, Asarcık ve Alaçam'ı aldığı ve başkan adaylarımız belli olduğu için oralarda da çalışmalara başladık. Şimdi AK Parti'nin adaylarını açıklamasını bekliyoruz. O isimler de açıklandığında programlarımızı yapıp çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Samsun'da kaybolan 17 yaşındaki Esma Y. nerede bulundu? İlginç detaylar: Açlıktan bitkin düşmüş Samsun'da kaybolan 17 yaşındaki Esma Y. nerede bulundu? İlginç detaylar: Açlıktan bitkin düşmüş

DAHA İYİ HİZMET

Hedeflerinin Büyükşehir ve 17 ilçeyi, en yüksek oyla Cumhur İttifakı olarak kazanmak olduğuna da değinen Çepni, "Rekor oy beklentimiz var. 2019 seçimlerinde kaybettiğimiz iki ilçemizi de Cumhur İttifakı'na kazandırmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah 31 Mart'ta Büyükşehir ve 17 ilçemizi kazanıp halkımıza daha iyi hizmet vereceğiz" diye konuştu.

YOLUMUZA BAKIYORUZ

Cumhur İttifakı'nın iyi bir birlik ve bütünlük yakaladığını dile getiren Çepni sözlerini şöyle sürdürdü: "Cumhur İttifakı olarak hassasiyetle, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Yanlış seslere kulaklarımızı kapadık, yolumuza bakıyoruz. Bu saatten sonra Samsun'da en yüksek oyla Büyükşehir ve tüm ilçelerimizi alıp başarılı bir şekilde seçimlerden çıkıp, halkımıza hizmet etmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Adaylara da güveniyoruz. Pırıl pırıl adaylarımız var."

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.