Salıpazarı İlçe binasında gerçekleşen törene Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Osman Kandıra MHP İl ve İlçe teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.  

MHP İl Başkanı Osman Kandıra burada yaptığı açıklamada; “Adamın adamı olup, davanın adamı olamayanlar için sözümüzü peşinen söyleriz. Küçük olsun benim olsun diyenlere Genel Merkezimizin iradesini sorgulatmayız.” İfadelerini kullandı. 

Adamın adamı olmak partimize, Ülkücü Milliyetçi Camiaya yakışmaz diyen Kandıra, “Tüm teşkilatlarımız ve yöneticilerimizden beklentimiz görevlerinin gereğini yerine getirmek ve içtenlikle partimiz tüzüğü, Genel Merkezimiz hedefleri ve söylemleri doğrultusunda bizlerin koordinasyonu ile çalışmalarıdır. Herkes şunu bilmeli ki makamlar gelip geçicidir. Makamlar güç alma yeri değildir. Bu bağlamda fitne, dedikodu ve yalandan uzak bir anlayışla şeffaf, adaletli ve liyakat esaslı bir çalışma prensibi bize yakışandır. Yakışanı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

Başkan Kandıra İsa Bircan’a görevi tebliğ ederek kendisine ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. 

MHP Salıpazarı İlçe Başkanlığı görevine atana İsa Bircan da “Bizleri böylesine onur bir göreve layık gören başta genel merkezimiz olmak üzere İl Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Almış olduğumuz bu bayrağı birlik ve beraberlik içerisinde daha yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağız ”dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.