Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret ederek, uzun bir aradan sonra kamuoyuna seslendi. “Her şeyin zamanı vardır ve o vakit yaklaştı. Toprağımızda izi olmayan, tarlası omuzunda gezip MHP’yi haksızca suçlayanların, şehitlerimizin aziz hatırasına saygısızlık ettiğini düşünüyorum. Yaklaşan dönem Türkiye Yüzyılı olarak anılacak, yeni bir kardeşlik dönemi başlayacaktır” ifadelerini kullandı.
BAHÇELİ’NİN ÖNE ÇIKAN MESAJLARI
MHP Lideri konuşmasında şunları söyledi: “Hepinizi en içten saygılarımla selamlıyorum. Şehitlik en yüce makamdadır. Karanlığa sığınanlar unutulmaya terk edilmiştir, ancak şehitlerimiz her daim aydınlıktadır. Aziz şehitlerimizin kutsal emanetleri nesilden nesile aktarılacaktır. Ülkücü şehitler cesaretin simgesidir. Onlar, büyük ve güçlü Türkiye idealini yüreklerinde taşıyan fedakar kahramanlardır.
“Vatana, millete ve dava yoluna olan bağlılıkları kesinlikle kesindir. Hayatlarını ülkü ve prensiplerine adadılar. Boş laflarla vakit kaybetmediler. Duruma göre davranmadılar. Dışarıdan bakınca sade, ama içten zengin oldular.
“Egolarını erdemlerinin önüne koymadılar. Her şeyin zamanı vardır ve o zaman gelmiştir. Toprağımızda kökü olmayan, tarlasını omuzlayıp buradan oraya gidenlerin MHP’ye haksızca yönelttiği suçlamalar, şehitlerimizin kutsal anısına saygısızlıktır. Bu dönem Türkiye Yüzyılı olarak adlandırılacaktır ve yeni bir kardeşlik çağı başlayacaktır.
“Şehitlerimizin kutsal emanetleri yaşamımızın tam merkezindedir. Şehitler asla ölmez. Tüm şehitlerimizi, Alparslan Türkeş’i ve hayatını kaybeden tüm ülküdaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun.”





