TEKKEKÖY'DE OPERASYON

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir suç örgütü soruşturması kapsamında aranan zanlıların yakalanması için çalışma yürüttü. Tekkeköy ilçesi Çiftlik Mahallesi'ndeki adrese düzenlenen operasyonda, 1'i pompalı olmak üzere 3 adet tüfek, 1 adet kelepçe, 2 adet 6136 sayılı Kanun kapsamında bıçak, bir miktar esrar maddesi ve 32 adet uyuşturucu etken maddeli haplar ele geçirdi.

ÖRGÜT FAALİYETİ ÇEVÇEVESİNDE SİLAHLI TEHDİT

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütlü suç operasyonunda firar durumda bulunan kişilerin yakalanması ile ilgili yapılan çalışmalarda; "suç işlemek için kurulan örgüte üye olmak, örgüt faaliyeti çerçevesinde silahlı tehdit" suçlarından aranan şahsın saklandığı yer tespit edilmesi üzerine şahsın yakalanmasına ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik bugün Tekkeköy ilçesi Çiftlik Mahallesi'ndeki adrese operasyon düzenledi.

ÖZEL HAREKAT DESTEK VERDİ

"Suç İşlemek için kurulan örgüte üye olmak", "örgüt faaliyeti çerçevesinde silahlı tehdit" suçlarından aranan şüphelilerin saklandığı yerin tespit edilmesi üzerine özel harekat polislerinin desteğiyle operasyon düzenlendi.

2 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM

Tekkeköy ilçesi Çiftlik Mahallesi'ndeki bir evde arama yapan ekipler, biri pompalı 3 av tüfeği, kelepçe, bıçak, bir miktar esrar, 32 uyuşturucu hap ile uyuşturucu kullanmak için hazırlanmış düzenek ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler T.A. ve Y.E.T. emniyete götürüldü.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.