Nazilli’ye bağlı Esentepe Mahalle Muhtarı Ali Karaoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Muhtar Karaoğlu Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı çalışmalarını takip ettiklerini belirterek, “Herhangi bir sorunumuz olduğu zaman Büyükşehir ve ASKİ ekipleri gece gündüz demeden yetişiyor ve sorunumuzu anında çözüyor. Buradan hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu’na hem de Büyükşehir Belediyesi ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Benim bizzat müracaatım ile hemen ekipler sondaj çalışması yapmıştı, bu hafta da yeni bir sondaj çalışması yapılması planlanıyor. Su sorunumuz zaten 30 yıldır var. Büyükşehir ekipleri elinden gelen ne varsa yapıyor” dedi.

Okul yolunun yapılması ile ilgili Büyükşehir’e teşekkür eden muhtar Karaoğlu, “Büyükşehir kullanılamaz ve kanalizasyon olmadığından çok pis durumda olan okul yolumuzu tamamladı. Öğrencilerimiz güzel bir şekilde, zorluk çekmeden okullarına gidiyor. Büyükşehir ekipleri mahallemizde aralıksız çalışmalarını sürdürdü. Tertemiz oldu, yolumuz yapıldı. Büyükşehir’den Allah razı olsun. Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’ndan çok memnunuz. Sosyal yardımlar da mahallemize ulaşıyor. Yardıma muhtaç kim varsa Büyükşehir elini uzatıyor” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinden Mustafa Öz ve Ülkü Uysal, sularının aktığını ve herhangi bir sıkıntı olmadığını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler. Mahalle sakini Mustafa Taşkın ise, “Evimizde ve okulumuzda sular akıyor. Büyükşehir’in çalışmalarından memnunuz. Allah Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nu başımızdan eksik etmesin” diye konuşarak memnuniyetini dile getirdi.