CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cevat Öncü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya gelerek, seçim sürecini konuştu. Öncü, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mansur Yavaş’ı ziyaret ettik, seçim sürecini konuştuk. Mansur Başkan, Samsunlulara selamlarını iletti. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyorum." dedi. 

"DESTEK OLMAYA SÖZ VERİYORUM"

Ziyarete ilişkin konuşan Yavaş, "Ankara'dan Samsun'a selam ve sevgilerimi sunuyorum. İnşallah Cevat Başkanım seçildiğinde Ankara Büyükşehir ve Samsun Büyükşehir olarak güzel işbirlikleri yapacağız. Kendisine de projelerine destek olmaya söz veriyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Bu vesileyle Samsun'a çok selam ve saygılarımı sunuyorum. Hayırlı olsun başkanım" dedi. 

"DENEYİMLERİNDEN İSTİFADE EDECEĞİZ"

Yavaş'a teşekkür eden Öncü de şu ifadeleri kullandı; 

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz: “İki ilçede üretilen fındık, bölgenin en katma değerli ürünü” ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz: “İki ilçede üretilen fındık, bölgenin en katma değerli ürünü”

Biz de başkanımızın deneyimlerinden çok istifade edeceğiz, yararlanacağız. Bize vakit ayırdığınız için biz de size teşekkür ediyoruz. Kazanacağız inşallah.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.